Tesla Media DOO

BILBORDI i CITY LIGHT PANOI

Reklamni pano na otvorenom prostoru je jedan od najefikasnijih medija današnjice. Vizuelno oglašavanje daje najbolje rezultate i privlači najveću pažnju konzumenata, a bilbordi i citi light panoi su u toj oblasti bez premca, u samom vrhu ponude, sa neograničenim mogućnostima.

TESLA-MEDIA doo Vam predstavlja mogućnost da svoj posao i ideju predstavite širokom auditorijumu putem Bolborda iCity light” reklamnih panoa na najfrekventnijim lokacijama. Postavljeni su u pešačkim zonama, shopping centrima, u blizini stanica javnog prevoza.

Ovakvim načinom oglašavanja postižete izuzetno visok stepen uočljivosti, neprekidnost trajanja poruke u toku kampanje, usmerenost na suštinu, jednostavno prenošenje poruke u odnosu na druge medije.

U zavisnosti od mesta, vremena i sadržaja ovakva reklama može da zabavlja, promoviše, podstiče na razmišljanje, uveseljava, iritira, informiše, iznenađuje, inspiriše, umiruje, oživljava,…

Takođe, svim našim klijentima POTPUNO BESPLATNO obezbeđujemo vrhunski dizajn reklamnih plakata za bilborde i city light panoe.